Oleme avatud E-R 6:30-22:00 - L,P 8:00-22:00

 

Rae valla mängude Veski-Mati teatejooksu võitis viiendat aastat järjest Jüri Gümnaasium

leht2

3. aprillil 2017 toimus juba järjekorras 41 Jüri jüripäeva teatejooks. Rändkarikas sai koha taaskord Jüri Gümnaasiumi karikakapis ja seda juba viiendat aastat järjest.

Jüri Gümnaasiumi tublid jooksjad, kes võidu taaskord koju tõid olid Helen Loik, Agne-Reete Abel, Georg Allemann, Johannes Ingmar Jakson, Robin Alexander Veskus ja Vladimir Rogožin. Jüri kirikupargi jooksuring läbiti 3 sekundit aeglasemalt kui aasta varem ajaga 03:20.

Rae valla mängude arvestuses toiunud jooksu, poodiumi  madalamad astmed noppisid võistkonnad Rae Koss/Hansaviimistlus ja Lagedi SporT. Kui 2016 sai Lagedi tiim teise koha, siis seekord oli järjestus vastupidine. Kaotus võitjale 1,9 ja 6,6 sekundit.

Jüri Gümnaasiumi tulemust saab kindlasti pidada kõvaks saavutuseks, sest võit võeti tervelt 25 jooksutiimi konkurentsis.

Fotod teatejooksust on leitavad Rae valla mängude Facebooki lehelt.