Oleme avatud E-R kl 6.30-22.00; L-P kl 9-21
Oleme avatud E-R 6:30-22:00 - L,P 9:00-21:00

 

Rae vallas toimunud esimestel epeevehklemise võistlustel oli võidukas ABB

04. novembril toimusid Jüri Spordihoones Rae vallas esmakordselt vehklemisvõistlused. Rae valla mängude raames peetud võistlusel oli 27 võistkonna seast edukaim võistkond ABB koosseisus  Gerly Alp,Kea Karja, German Sarantsuk ja Tarmo Sepp. Finnalis alistati torgetega 45:33 Omniva. Kolmandaks vehkles ennast võistkond Karla küla.

Täpsete tulemustega saab tutvuda SIIN ja Oleg Hartšenko tehtud fotosid näeb Rae valla mängude FB lehelt.

Eesti Vehklemisliidu juhatuse liikme Indrek Madari sõnul oli tegu Eesti suurima amatöörvõistusega vehklemises: “On ülimalt hea meel näha niivõrd palju inimesi valgetes ülikondades. Nagu teine Tallinna Mõõk,” mainis Madar. Kokku võistles Rae valla mängudel vehklemises 121 inimest, kellest varem oli vehklemisega tegelenud kõigest neli.

Oleme avatud E-R kl 6.30-22.00; L-P kl 9-21