Oleme avatud E-R kl 6.30-22.00; L-P kl 9-21
Oleme avatud E-R 6:30-22:00 - L,P 9:00-21:00

 

Rae vald võitis esmakordselt Eestimaa Suvemängud

Iga nelja aasta järel peetakse üle-Eestilisi suuri Eestimaa Suvemänge, kus seekord osales Tartus üle 4000 sportlase 25-l spordialal ning 63-st erinevast omavalitsusest. Esmakordselt pälvis absoluutarvestuse võidu Rae vald, kes edestas Tartu valda ja Tartu linna. Neli aastat tagasi Kuressaares peetud võistlusel pidi Rae vald leppima Tartu valla järel teise kohaga. Väikeste valdade arvestuses sai esikoha naabervald Kiili, kes oli üldkokkuvõttes viies.

Võidu tõi Rae vallale eelkõige ühtlaselt tugev esinemine kõigil aladel: esikoht pälviti kergejõustikus ja jalgrattakrossis, teine koht orienteerumises, kolmas koht tennises ja meeste võrkpallis, neljas koht discgolfis, viies koht naiste võrkpallis ja mälumängus ning seitsmes koht petankis.

Kokku andis oma panuse võitu üle saja tubli Rae valla esindaja. Tubli töö poisid ja tüdrukud!

Tutvu ka fotogaleriiga Rae valla spordikeskuse Facebooki lehel.

Oleme avatud E-R kl 6.30-22.00; L-P kl 9-21