Oleme avatud E-R 6:30-22:00 - L,P 8:00-22:00

 

Rae valla lahtised MV ujumises kutsuvad osalema! 07. märts Jüris!

_XO_4629

Tulge osalema ise või tooge oma laps võistlema! Tegemist on väga sobiva võistlusega just neile, kes soovivad saada oma elu esimest võistluskogemust, sest ainukese võistusena on sel aastal ka kavas 2013+ klass. Seega kes suudab ühe otsa ära ujuda, sobib juba ilusti siia võistlema. Ei pea isegi olema kuskil klubi nimekirjas.

Võistluse eesmärgiks on jätta lapsele esimesest võistlusest positiivne emotsioon, et ujumine hakkaks veelgi enam meeldima ja motivatsioon kasvaks. Ootame starti ka täiskasvanuid ja 1985+ klassi veterane! Võistlus on tasuta ja väga korralike auhindadega!

Registreerida saab kuni 01. märtsini https://forms.gle/o6fZvK78S6RLRRAq9

Ujumise juhend 2020