Oleme avatud E-R 6:30-22:00 - L,P 8:00-22:00

 

Piirangutest sporditegevuses alates 09.08.21

Hea Rae valla Spordikeskuse külastaja!

Alates 9. augustist on Vabariigi Valitsus kehtestanud uued piirangud, sh sporditegevuse läbiviimiseks.

Juhend spordikorraldajatele alates 09. augustist 2021

Enam kui 50 inimese osalemisel ühes spordihoones, samal ajavahemikul, on teenusepakkuja kohustatud rakendama klientide nakkusohutuse kontrolli, mida saab tõendada läbipõdemist või vaktsineerimist selgitava dokumendiga või negatiivse testitulemuse ettenäitamisel.
 
Arvestades asjaolu, et hetkel on tegemist sisetingimustes sportimise madalhooajaga ning piirarvu arvestusse ei lähe alla 18-aastased külastajad, töötajad, professionaalsed täiskasvanud sportlased (s.h koondiste liikmed, meistri- ja esiliigade võistkondade liikmed), ei rakenda Rae valla Spordikeskus nakkusohutuse kontrolli alates 09.08, vaid teeme seda täiskasvanute sporditegevuse intensiivistumisel, piirarvu lähenemisel 50-le või vastavalt valitsuse poolt kehtestatavatele täiendavatele või uutele korraldustele.

Palume jälgida meie kodulehe “Uudiste” rubriiki, kus kajastame päevakohaseimat infot.

Täname Teid mõistva ja hooliva suhtumise eest!

Rae valla Spordikeskus