Oleme avatud E-R kl 6.30-22.00; L-P kl 9-21
Oleme avatud E-R 6:30-22:00 - L,P 9:00-21:00

 

Ajaloo teised Rae valla MV rannavolles võitsid Rein Tiisaar ja Kaarel Kais. Naistest olid parimad Silja Ostrov ja Gerli Toomela.

Peetri kohvikute päevaga samaaegselt toimusid 26. augustil Rae Keeglis ka Rae valla lahtised meistrivõistlused rannavolles, kus seekord võttis osa koguni 58 võrkpallimängijat. Meeste eliitklassis võtsid võidu Rein Tiisaar-Kaarel Kais, kes jätsid selja taha Kristjan Sikaste ja Kristjan Jürima. Kolmanda astme pjedestaali saavutasid Jaanus Kuller ja Aivar Kaljur. Naiste võitjad Silja Ostrov ja Gerli Toomela alistasid poolfinaalis Marta Nelise ja Gerli Enula ning finaalis saadi jagu Annemar Neilandist ja Mari Loormanist. Nelis-Enula võitlesid end lõpuks pronksile.

Samaaegselt toimus ka harrastajate turniir, kus mängurõõmu jagus rohkematele. Meestest väljusid sealt võitjatena Kevin Helimets ja Kristo Feodoritš ning naistest Kaidi Kattai ja Kristi Raudlepp. Esikolmikutesse mahtusid veel ka Siim-Kaarel Maasalu-Egert Roodi, Rauno Esop-Kalvi Kallaste, Tiina Püvi-Margot Lelle ja Diana Hludneva-Elina-Liis Rais.

Väga pika võistluspäeva kokkuvõtet fotodena ning lühiintervjuud võitjatega näeb Rae Spordikeskuse Facebooki lehel.

Oleme avatud E-R kl 6.30-22.00; L-P kl 9-21